Ergonomisk vattentät datorryggsäck rosa for dam

2028,00 kr

Om du letar efter en snygg och samtidigt funktionell datorryggsäck kan du välja den ergonomiska rosa vattentäta datorryggsäcken. Den här ryggsäcken är perfekt för dig som alltid är på språng, eftersom den har ett antal fickor och fack som gör det enkelt att hålla dina saker organiserade. Dessutom är ryggsäcken tillverkad av hållbara material som skyddar dina tillhörigheter från väder och vind.

Ryggsäckens ergonomiska utformning säkerställer att den är bekväm att bära, även när du bär en tung last. Axelremmarna är justerbara så att du kan hitta din idealiska storlek, och stoppningen på ryggpanelen ger extra stöd. Ryggpanelen har också ett inbyggt regnskydd, så du behöver aldrig oroa dig för att dina saker ska bli blöta om du hamnar i ett skyfall.

När det gäller stil kommer den ergonomiska rosa vattentäta ryggsäcken för bärbar dator verkligen inte att göra dig besviken. Den eleganta designen kommer garanterat att få folk att vända på huvudet, och tack vare de olika färgerna finns det en ryggsäck som passar alla smaker. Dessutom gör de reflekterande remsorna på ryggsäckens framsida att du kan vara synlig i dåliga ljusförhållanden. Oavsett om du pendlar till jobbet eller vandrar är den här ryggsäcken det perfekta valet.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >37x27x11cm

Ergonomisk och vattentät

Om du letar efter en ny ryggsäck måste du kolla in den ergonomiska, vattentäta rosa ryggsäcken för bärbar dator! Den här ryggsäcken är perfekt för dig som alltid är på språng, eftersom den är både snygg och praktisk. Tack vare den ergonomiska utformningen är den bekväm att bära, även när du bär på mycket vikt. Och tack vare det vattentäta materialet förblir dina tillhörigheter torra, oavsett väder.

Ryggsäcken har också gott om fack och fickor, så att du enkelt kan organisera alla dina tillhörigheter. De vadderade axelremmarna gör väskan bekväm, även när du bär på mycket vikt. Och de reflekterande remsorna ser till att du syns på natten. Den här ryggsäcken är perfekt för dem som pendlar till jobbet eller skolan, liksom för dem som gillar att spendera tid utomhus. Om du letar efter en ny ryggsäck kan du ta en titt på den ergonomiska vattentäta datorryggsäcken i rosa!

Komfort först

Den här ergonomiska, vattentäta rosa datorryggsäcken är utformad för att ge maximal komfort och skydd för din dyrbara enhet. Den är tillverkad av slitstark nylon, har ett vadderat handtag och ett dragkedjesystem som gör den mycket lätt att bära. Huvudfacket rymmer upp till en bärbar dator på 15 tum samt alla dina tillbehör och dokument. Justerbara remmar och vadderade axelremmar säkerställer optimal hållning och bekväm transport. Det finns också en innerficka och externa fickor för att förvara dina personliga saker. Med sin ljusrosa färg är den här ergonomiska ryggsäcken perfekt för mode och stil.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Färg

Rosa

Material Foder

Polyester