Snygg ryggsäckar i läder för herr

1858,80 kr

Den här designade läderryggsäcken för herr kommer att komplettera en chic och elegant look. Den här datorryggsäcken är praktisk och kommer att följa med dig varje gång du åker till universitetet eller kontoret. Dator, surfplatta, olika dokument… du kan lägga allt i huvudfacket och den stora bakfickan.

Ryggsäcken har också en justerbar och vadderad axelrem för mer komfort när du bär den.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 40 x 30 x 16 cm

Simplicité et confort

Behöver du en bekväm ryggsäck att ta med till jobbet? Den här ryggsäcken i läder uppfyller dina behov. Förutom den kompakta designen är den också lätt. Det mjuka och andningsbara materialet på ryggen gör den bekväm att bära.
Den här snygg läderryggsäcken för herr är den perfekta väskan för män som vill vara moderiktiga och praktiska. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och är robust och hållbar.

Perfekt för stadsäventyr

Den designade läderryggsäcken för män är den perfekta följeslagaren för stadsäventyr. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och erbjuder stor hållbarhet och lång livslängd.

Ryggsäckens eleganta och tidlösa design gör att den kan bäras dagligen, oavsett tillfälle. Ryggsäcken har flera fickor, inklusive en framficka med dragkedja, för att hålla dina tillhörigheter nära till hands.

Huvudfacket är rymligt och rymmer alla dina nödvändigheter. Den har också justerbara och vadderade axelremmar för extra komfort och stöd.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Läder