Leveransvillkor

Information om leverans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24-48 timmar av våra team (exklusive helger och helgdagar).

Ryggsackar levererar till följande geografiska områden: Sverige.

För varje beställning som görs får du ett bekräftelsemail och ett andra mail med leveransbekräftelse inklusive spårningsnummer för din beställning.

Under hektiska perioder kan det ta 72 timmar, dvs. 3 arbetsdagar, att förbereda en beställning.

Valet av transportör och priset kan variera beroende på vikt, kvantitet, produkternas tillgänglighet och mängden i korgen samt avsändningslandet.

Leveranstider

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar och beroende på tillgänglighet skickas den inom 72 timmar. I allmänhet kommer våra paket fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala förseningen är 15 arbetsdagar.

Vissa beställningar kan vara kopplade till flera leverantörer, artiklarna skickas separat.

Försändelsekostnader

Fraktkostnaderna för en beställning på mindre än 600 SEK är 80 SEK och över detta belopp annulleras fraktkostnaderna. Ryggsackar förbehåller sig rätten att med kort varsel ändra dessa kostnader eller avbryta dem. Denna ändring kräver ingen förvarning till webbplatsens kunder.

Tredje part kan under inga omständigheter kräva återbetalning av de leveranskostnader som gällde vid tidpunkten för köpet. Information om leveranskostnader visas alltid högst upp på alla sidor på webbplatsen, liksom i samband med orderbekräftelsen.

Du har 45 dagar på dig att meddela oss att du inte har fått din beställning och om du inte klagar inom denna period anses beställningen ha levererats.