Enhörning ryggsäck för flickor

418,80 kr538,80 kr

Upptäck den här plyschade enhörningsryggsäcken för flickor. En söt väska med supermjuk päls, ett vackert horn och ett sött leende som kommer att ge din lilla prinsessa gott humör. Hon kommer att älska att bära den i skolan och visa den för sina vänner.

Enhörningen är prydd med en regnbåge av strass och fjädrar som ger den en sagolik touch.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >22x30x10cm

Sött och praktiskt!

Din dotter kommer att älska att gå runt med den här plyschade enhörningsryggsäcken. Förutom att den är söt är den också enkel och praktisk att använda. Den här väskan kommer att vara perfekt för stora och små flickor.
Den här plyschade enhörningsryggsäcken för flickor är den perfekta följeslagaren för din lilla prinsessas äventyr. Den är mjuk och söt, och dess pastellrosa färg ger den en magisk look.

Le compagnon idéal

Den här plyschade enhörningsryggsäcken för flickor är den perfekta följeslagaren för alla små prinsessor. Den här ryggsäcken är tillverkad av mjuka och hållbara material, har en robust dragkedja och justerbara axelremmar som passar barnens axlar perfekt.

Den dragkedjeförsedda framfickan ger extra utrymme för att förvara ditt barns värdesaker. Det söta enhörningstrycket med ljusa, skimrande färger ger den här ryggsäcken en magisk touch.

Små flickor kommer att älska att bära sina saker överallt med den här söta och praktiska enhörningsryggsäcken.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Plysch