Groda ryggsäck för barn

298,80 kr

Älskar ditt barn grodor? Gör honom lycklig med den här plyschade grodan i ryggsäcken. En söt väska med bilden av hans favoritdjur som kan följa med honom på hans äventyr i skolan och utomhus. Det är det perfekta tillbehöret för att bära hans leksaker och andra tillhörigheter.

Plyschan är formad som en groda med ljusa ögon och en leende mun, vilket gör den till ett roligt och färgglatt föremål. Axelremmarna är justerbara och erbjuder en bra passform för både unga och gamla. Ryggsäcken har en stor huvudficka och flera sidofickor för att rymma alla nödvändiga saker.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >23x21cm

En lättanvänd ryggsäck för ditt barn

Dragkedjan på den här plyschade grodans ryggsäcken gör den lätt att använda. Dessutom är den superbekväm och mjuk.
Den här plyschgroda-ryggsäcken är en söt och praktisk accessoar för barn. Den är tillverkad av mjuka och bekväma material, vilket gör den mycket bekväm att bära.

Originell och söt

Den här plyschade grodans ryggsäcken är en söt och originell produkt som kommer att glädja både stora och små. Den är tillverkad av mjukt och slitstarkt material, har en mycket realistisk grodform och dess blanka ögon ger en extra touch av charm.
Ryggsäcken är perfekt för att bära böcker, leksaker eller skolmaterial. Dess kompakta storlek gör den lätt att bära och den justerbara axelremmen gör att den kan anpassas till ditt barns storlek.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Materiel

Plysch

Färg

Grön