Ryggsäck med djur för barn

538,80 kr

Den här ryggsäcken med djur för barn är den sötaste och har den perfekta storleken för din lilla barnens skolstart, resor och utflykter. Två stora fickor som är lätta att nå för barnen. Du kommer att älska de justerbara axelremmarna som gör att du kan anpassa dig till storleken på ditt växande småbarn.

Den här barnryggsäcken är en söt och praktisk accessoar som kommer att glädja de små. Den är tillverkad av ett mjukt och slitstarkt tyg och har ett färgglatt och roligt mönster med söta djur. Den robusta dragkedjan garanterar optimal säkerhet och det slitstarka materialet ger en lång livslängd.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >26x21x8cm

En trogen följeslagare!

Den här roliga och praktiska ryggsäcken är perfekt för ditt barn att följa med under dagen. De två stora fickorna gör det enkelt att ta med sig allt de behöver och det här lilla djuret kommer att bli deras favoritföljare.
Den här djurryggsäcken för barn är perfekt för små äventyrare! Den här ryggsäcken är tillverkad av ett mjukt och slitstarkt tyg och har många fack för att förvara barnets alla tillhörigheter.

Parfait pour accompagner votre petit dans ses aventures

Den här ryggsäcken för barn är perfekt för att följa med din lille son på hans äventyr.

Den har en söt och färgglad design med djur som gör den väldigt rolig. Väskan är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mjuk att känna på. Den är också mycket stark och hållbar, vilket gör den till ett utmärkt val för barn.

Den robusta dragkedjan gör att barnen lätt kan komma åt sina tillhörigheter. De vadderade och justerbara axelremmarna ger extra komfort och ser till att ryggsäcken håller sig på plats under aktiviteter. Den här fashionabla ryggsäcken är idealisk för utflykter, resor och utomhusaktiviteter.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Neopren

Färg

Gul