Kylväska ryggsäck med stor kapacitet

828,00 kr

Kylväska ryggsäck med stor kapacitet är ett praktiskt och snyggt tillbehör som gör att du kan hålla din mat och dina drycker svala och vid rätt temperatur. Den stora kapaciteten erbjuder en idealisk lösning för picknickar, grillar, resor och andra utflykter. Den är tillverkad av starka, hållbara material, med robusta sömmar och en vattenavvisande dragkedja. Yttertyget är vattentätt och lätt att rengöra. Insidan har ett isolerat foder som håller värmen och kylan inne. Dessutom har den en justerbar rem och ett bärhandtag för enkel och bekväm transport. Med den här kylväskan med stor kapacitet kan du bära all din mat och dina drycker på ett säkert och tryggt sätt.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >42 x 30 cm
Stor kapacitet blå isolerad ryggsäck

En perfekt picknick

Kylväska ryggsäck med stor kapacitet är en mycket praktisk och hållbar produkt som gör att du kan hålla din mat och dina drycker i rätt temperatur. Den här isolerade ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt, vattentätt Oxford-tyg och har dubbel isolering för att hålla mat och dryck i rätt temperatur i flera timmar. Den stora kapaciteten rymmer upp till 24 burkar med drycker eller annan mat. Den isolerade ryggsäcken har en robust dragkedja och ett bekvämt bärhandtag för enkel transport. Du behöver inte oroa dig för att förvara din mat och dina drycker med den här kylväskan med stor kapacitet.

Alltid färska drycker

Kylväska ryggsäck med stor kapacitet är den perfekta följeslagaren för alla dina resor. Den här isolerade väskan är tillverkad av hållbara och motståndskraftiga material och har en stor kapacitet och optimal värmeisolering. Den är perfekt för att hålla maten fräsch och varm i flera timmar. Dess lufttäta, förseglade konstruktion förhindrar att vätskor läcker ut och håller innetemperaturen konstant. Med ett ergonomiskt handtag och en justerbar axelrem är den lätt att bära och förvara. Dessutom ger dess robusta dragkedjeförslutning extra säkerhet och enkel åtkomst till din mat. Denna isolerade ryggsäck med stor kapacitet är det perfekta tillbehöret för dina resor och familjeutflykter.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Oxford