Kylväska ryggsäck för picknick med stor kapacitet

898,80 kr

Den kylväska stora picknickryggsäcken är ett viktigt tillbehör för alla dina resor. Den är utformad för att hålla din mat och dina drycker svala i flera timmar, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för picknickar, campingresor eller vandringar. Kylväskan är tillverkad av ett starkt och slitstarkt material, med ett dubbelt lager skumisolering för att hålla din mat och dina drycker svala. Väskans stora kapacitet gör att du kan ta med dig upp till 16 liter mat och dryck, vilket gör den till ett utmärkt val för familjer och grupper. Den har också ett ergonomiskt handtag och en justerbar rem för enkel transport. Kylväskan har ett avtagbart innerfack för ökad bekvämlighet och förvaring. Du behöver inte oroa dig för din mat och dina drycker när du reser med den här picknick-kylväskan med stor kapacitet.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >42 x 30 cm

En praktisk ryggsäck

Den här kylväska ryggsäck för picknick med stor kapacitet är det perfekta tillbehöret för uteserveringar. Den är tillverkad av slitstarkt, vattentätt material som håller maten sval och torr i flera timmar. Den speciella dubbelskiktsdesignen håller värmen inne, medan det yttre lagret ger extra skydd mot väder och vind. Väskans stora kapacitet gör att du kan ta med dig allt du behöver för din måltid, inklusive drycker, smörgåsar, frukt och snacks. De robusta handtagen och den ergonomiska utformningen gör bärandet enkelt och bekvämt. Väskan har även en justerbar axelrem för bekväm bärning. När du njuter av din picknick vet du att din mat är välbevarad med den här kylväskan.

En idealisk gåva

Denna isolerade picknickryggsäck med stor kapacitet är perfekt för utflykter med familj och vänner. Den är tillverkad av hållbara och vattentäta material och är utformad för att hålla mat och dryck fräscha. Det skumisolerade innerfodret ger ett utmärkt skydd mot utomhustemperaturer och håller din mat och dina drycker i rätt temperatur. Tack vare väskans stora kapacitet kan du ta med dig all mat och dryck som behövs för en picknick. Väskan har också en justerbar rem och ett ergonomiskt handtag för enkel och bekväm bärning.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Färg

Svart

Material

Oxford