Kylväska ryggsäck med ficka för barn

898,80 kr

Den här kylväska ryggsäck med ficka för barn är gjord för den moderna unga mamman. Väskan har en isolerad bottenficka och flera fickor på insidan för att du ska kunna ta med dig allt du behöver för ditt barn. Väskan har också ett USB-gränssnitt för att ansluta din telefon till ett externt batteri.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >38x30x20cm
Ryggsäck med isolerad ficka i blått på blå bakgrund

Ryggsäckar för mödrar

Ryggsäcken för moderiktiga mammor. Förvara alla ditt barns saker i olika fack tack vare de många fickorna. En väska att bära i handen eller på ryggen.
Kylväska ryggsäck med ficka för barn är den perfekta följeslagaren för alla dina resor. Den är tillverkad av ett slitstarkt och slitstarkt tyg och erbjuder stor förvaringskapacitet och oöverträffad praktiska egenskaper.

Praktisk och elegant

Kylväska ryggsäck med ficka för barn är ett praktiskt och snyggt tillbehör som gör att du enkelt kan transportera din mat och dina drycker.

Den är tillverkad av robust polyester och är utformad för att hålla en hel dag. Den inbyggda kylfickan håller mat och dryck i rätt temperatur, perfekt för långa vandringar eller resor.

De justerbara remmarna och ryggpolstret ger utmärkt stöd och komfort.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester

Kapacitet

< 20 liter