Skötväska ryggsäck för barnvagn

588,00 kr

Den här förvaringsväskan för barnvagn är perfekt för att ta med dig alla ditt barns viktiga saker när du är på språng. Väskan är tillverkad av högkvalitativa material och har ett stort förvaringsutrymme, en flaskhållare och en tillbehörshållare.

Väskan har en dragkedja och en dragsko för att hålla den stängd och förhindra att saker faller ut. Den fästs enkelt på barnvagnens handtag med robusta kardborreband och kan justeras till din storlek. Dess eleganta, moderna design kompletterar utseendet på din barnvagn perfekt och dess neutrala färg passar till alla stilar.

Den här förvaringsväskan för barnvagn är praktisk och bekväm och är ett utmärkt sätt att bära med sig allt du behöver för att ta hand om ditt barn.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 32 x 15 x 16 cm

Enfärgad

Väskans unika färg gör den ännu vackrare, vilket gör den till ett utmärkt val för stilfulla mammor. Den stora kapaciteten och de många facken i den här väskan gör den perfekt för att förvara allt från flaskor, blöjor och andra tillbehör som din bebis behöver.

Skötväska ryggsäck för barnvagnar är ett måste för föräldrarna. Den är tillverkad av slitstarkt och långvarigt tyg och erbjuder gott om förvaringskapacitet och håller alla bebisens tillhörigheter organiserade och inom räckhåll.

Perfekt för att hålla dina saker organiserade

Den skötväska ryggsäck för barnvagn är perfekt för att hålla dina saker organiserade och inom räckhåll.

Den är tillverkad av ett slitstarkt, vattentätt tyg som skyddar dina saker från väder och vind och smuts. Botten är förstärkt för stabilitet och den justerbara remmen gör det enkelt att anpassa den till din barnvagn. De flera utvändiga fickorna ger tillräckligt med utrymme för att förvara allt du behöver för att ta med ditt barn ut, inklusive blöjor, leksaker, flaskor och snacks.

Dessutom har väskan ett praktiskt handtag för enkel transport. Med sin snygga och moderna design är den här förvaringsväskan för barnvagnar det perfekta tillbehöret som följer med dig vart du än går.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester

Kapacitet

<20 Liter