Baby skötväska rese ryggsäck

778,80 kr

Upptäck den här ryggsäcken för utomhusresor för barn. En designad ryggsäck som är idealisk för att transportera ditt älskade barns kläder och mat. Du kan ta med dig allt ditt barn behöver med den här ryggsäcken med stor kapacitet.

Den förstärkta botten och de ergonomiska handtagen garanterar god stabilitet och enkel transport. Den modulära designen gör dessutom att väskan kan förvandlas till en resesäng för ditt barn. Tack vare den moderna och färgglada designen är den här ryggsäcken perfekt för att följa med ditt barn vart du än går.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 37.5 x 24.5 x 13 cm

Elegant och praktisk!

Den här snygga resväskan finns i olika färger. Välj den modell du gillar och ta med din baby på en promenad. De många fickorna gör det enkelt att ta med sig ditt barns tillhörigheter.

Baby skötväska rese ryggsäck är den perfekta följeslagaren för alla föräldrar som älskar att ge sig ut på äventyr. Den här praktiska och hållbara väskan är utformad för att ta med sig allt som din bebis behöver vart du än går.

Stor lagringskapacitet

Baby skötväska rese ryggsäck är den perfekta följeslagaren för föräldrar som vill njuta av en dag utomhus med sitt barn.

Väskan är tillverkad av slitstarka och lätta material och erbjuder riklig förvaringskapacitet och en ergonomisk design för optimal bärbarhet.

Den dragkedjeförsedda framfickan är perfekt för att förvara väsentligheter som blöjor, våtservetter och ett klädbyte. De justerbara och vadderade remmarna är utformade för att garantera maximal komfort och en säker passform.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester

Kapacitet

< 20 L