Moderiktig Skötväska ryggsäck för mamma

898,80 kr

Det här är en moderiktig skötväska ryggsäck för mamma för den modemedvetna mamman. En vacker ryggsäck som på ett perfekt sätt kombinerar stil och praktiska egenskaper. Den här skötväskan finns i olika färger och kommer att komplettera din look på ett fantastiskt sätt.

Moderiktig Skötväska ryggsäck för mamma är mycket rymlig och har flera fack för att förvara dina saker. Det finns expanderbara sidofickor för vattenflaskor eller snacks samt innerfickor för mindre föremål.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 41 x 27 x 17 cm

Den perfekta ryggsäcken för resor med barnet

Den här skötväskan är lätt att bära. Dessutom är den rymlig och rymmer alla tillbehör för barnets utomhusaktiviteter. Lägg barnets blöjor, kläder, mat och flaskor i den. Förvaringen blir enkel tack vare de många fickorna i den här ryggsäcken.

Moderiktig skötväska ryggsäck för mamma är ett viktigt tillbehör för gravida kvinnor. Den erbjuder en praktisk och snygg lösning för att bära med sig allt du behöver under din graviditet.

Perfekt för att följa med blivande mödrar

Moderiktig skötväska ryggsäck för mamma är den perfekta väskan för att följa med blivande mammor på deras äventyr. Väskan är utformad med högkvalitativa material och har en stor kapacitet och en mängd olika fack för att organisera allt du behöver.

Den har en justerbar axelrem och ett stabilt handtag för enkel bärning. Dess ergonomiska utformning möjliggör en jämn viktfördelning för ökad komfort.

Med sitt moderna och snygga utseende är den här väskan det perfekta tillägget till alla tillfällen.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Vikt

0.55kg

Material

Polyester

Kapacitet

< 20 liter