Bytesväska stor kapacitet ryggsäck

1258,80 kr

Ditt barn behöver alla sina saker när du reser eller går på promenad. Med den här skötväskan med stor kapacitet glömmer du ingenting. Den här ryggsäcken finns i olika färger och kommer att ge stil och elegans till alla mammor.

Du kan förvara blöjor, kläder, leksaker, böcker och till och med flaskor. Dessutom är väskan lätt att rengöra och kan tvättas i maskin. Med sin eleganta design och stora kapacitet är den här skötväskan perfekt för föräldrar som vill hålla sina saker organiserade och sin bebis glad.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 36x16x32cm

En väska till mamma!

Du kan lägga allt i den här stora bytesväskan med stor kapacitet. Blöjor, våtservetter, nappflaskor… alla ditt barns saker kan följa med dig i den här ryggsäcken.
Bytesväska stor kapacitet ryggsäck är ett viktigt tillbehör för föräldrar. Den här väskan är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mycket robust och hållbar. Den har en justerbar och vadderad rem för bekväm bärning.

Stor kapacitet

Bytesväska stor kapacitet ryggsäck är ett nödvändigt tillbehör för föräldrar som vill ha med sig alla sina barns viktigaste saker på ett säkert och stilfullt sätt.

Den här skötväskan har en stor kapacitet och innehåller inre och yttre fickor för att förvara alla saker du behöver för din bebis.

Den har en robust dragkedja, så att du kan hålla dina saker säkra och inom räckhåll.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Vikt

1kg

Material

Polyuretan

Kapacitet

< 20 liter