Vintage multicoloured ryggsäck dam

708,00 kr

En liten multicolor ryggsäck i vintageutförande, både vintage och modern. Motiven på väskan är en lek av färgade rutor som påminner om Mondrian-design. En väska som definitivt är både modern och praktisk.

Den här vintage multicoloured ryggsäck för dam är ett måste för alla modeälskare. Den unika färgen och den originella designen gör den till en perfekt accessoar för att komplettera din look. Tillverkad av slitstarkt tyg är den robust och väderbeständig.

Axelremmarna är vadderade för komfort och kan enkelt justeras för att passa din kroppstyp.

Den robusta dragkedjan och det rymliga huvudfacket gör att du kan bära dina tillhörigheter på ett säkert sätt.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 24 x 21 x 13 cm

En vintageväska

Väskan har två innerfack som är åtskilda av en ficka med dragkedja. Det finns också två små innerfickor på framsidan och en ficka med dragkedja på baksidan.
Den vintage multicoloured ryggsäck för dam är ett måste för alla modeälskare. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket hållbar och robust.
Den ljusa färgen och de färgglada mönstren ger den ett unikt och djärvt utseende. Den vintage multicoloured ryggsäck för damhar ett rymligt huvudfack som rymmer alla dina dagliga nödvändigheter.

Djärv retrostil

Den vintage multicoloured ryggsäck för dam är perfekt för dig som älskar djärv retrostil. Den är tillverkad av robust och hållbar bomullscanvas, vilket gör den till ett utmärkt val för resor och vardagliga äventyr.

Den unika designen har ett stort huvudfack med en inre ficka med dragkedja och flera ytterfickor för att hålla dina tillhörigheter organiserade och lätta att hitta.

Axelremmarna är vadderade för extra komfort och det övre handtaget är perfekt för att bära.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter