Liten ryggsäck dam i konstläder med guldsmycken

298,80 kr

Upptäck vår underbara lilla ryggsäck i läderimitation och dess gyllene detaljer. Med sina många färger att välja mellan anpassar den sig till din look för att göra dig lycklig. Mycket praktisk för att förvara dina viktigaste och mest nödvändiga saker, du kommer aldrig att lämna den. Vi varnar dig direkt, dina vänner kommer att vilja ha samma!

Huvudfacket är rymligt och erbjuder tillräckligt med utrymme för att bära viktiga saker som din plånbok, telefon och surfplatta. Den har också sidofickor för att hålla dina mindre saker organiserade och inom räckhåll. De justerbara och vadderade axelremmarna är utformade för optimal komfort och jämn viktfördelning.

Med den här miniryggsäcken är du säker på att göra ett djärvt och elegant uttalande varje gång du går ut.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 19 x 17 x 8 cm

Girly detaljer

Vår lilla ryggsäck är så söt och charmig med sin vita lädertunga och gulddetaljer, så feminin och elegant som den kan vara. Du kommer att älska den från första ögonkastet och den kommer utan tvekan att bli din favoritaccessoar!
Liten ryggsäck dam i konstläder med guldsmycken är den perfekta följeslagaren för alla tillfällen. Dess kompakta storlek och eleganta utseende gör den till en perfekt accessoar för vardagen.

Trendigt och elegant utseende

Den här liten ryggsäck dam i konstläder med guldsmycken är perfekt för dig som älskar trendiga och snygga looks.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet och styrka.

Det mjuka och smidiga konstlädret kombineras perfekt med guldjuvelerna som pryder väskans framsida. Framfickan med dragkedja ger enkel åtkomst till små väsentligheter, medan de justerbara axelbanden ger utmärkt stöd och komfort.

Dessutom ger den förstärkta botten extra stabilitet och starka sömmar gör att väskan är mycket robust.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 L

Material

Polyester

Inuti ryggsäcken

Ficka med dragkedja på insidan