Läder ryggsäck för dam

1138,80 kr

En snygga ryggsäck för dam som inte kommer att lämna fashionistas likgiltiga! Du kommer att bära dina viktigaste saker med stil i den här vackra ryggsäcken i skinn. Dess glänsande och mjuka utseende samt dess motståndskraft kommer att förföra dig. Med sin stora kapacitet kommer denna ryggsäck att göra det möjligt för dig att ha allt du behöver med dig.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >34x31x15cm

Enkelhet och komfort

Den här ryggsäcken i läder för dam kan bäras på två sätt: i handen eller på ryggen. Du kommer att tycka att den är bekväm att bära. Särskilt eftersom väskan är utrustad med tjocka, långa och justerbara axelremmar. Det välstrukturerade innerfacket gör det enkelt att sortera och förvara dina tillhörigheter. Ryggsäcken har också flera fickor på utsidan för att du ska kunna ta med dig fler saker.
Denna ryggsäck i kohud är en snygg och praktisk accessoar som kompletterar din look perfekt. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativ kohud och är byggd för att hålla länge.

Kohud av hög kvalitet

Den här ryggsäcken i skinn är den perfekta följeslagaren för alla kvinnor som gillar att göra ett uttalande. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt kohudsläder och är utformad för att hålla och förbättras med tiden.

Den rika, naturliga färgen på lädret kompletterar varje look och ger en lyxig touch till din outfit.

Ryggsäcken har flera invändiga och utvändiga fickor för att förvara dina tillhörigheter. Huvudfickan är tillräckligt stor för att rymma en bärbar dator och böcker, medan de andra fickorna kan rymma dina nycklar, din plånbok och din telefon.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Läder, Polyester

Kapacitet

< 20 liter