Ryggsäck i nylon för dam

778,80 kr

Upptäck den här nylonryggsäcken för kvinnor, som kan rymma din vattenflaska, din dator eller alla dina böcker… Den här dagliga följeslagaren med sin tidlösa stil kommer att följa dig på alla dina resor.

Den här nylonryggsäcken för kvinnor är den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och hållbar. Den har ett stort huvudfack med en innerficka med dragkedja och flera ytterfickor för att hålla dina tillhörigheter organiserade och lätta att hitta.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 38 x 27 x 10cm

En funktionell och lättviktig ryggsäck

Den här ryggsäcken har en tidlös stil. Den kommer att vara en praktisk och bekväm följeslagare som anpassar sig till alla dina behov (skola, promenader, resor,…). Den är lika robust som den är lätt och skyddar dina tillhörigheter i händelse av regn. Med sina två handtag kan du bära den som en handväska.
Denna nylonryggsäck är den perfekta följeslagaren för alla dina utflykter. Den är tillverkad av robust, väderbeständig nylon, vilket gör den perfekt för utomhusäventyr. Den justerbara, vadderade remmen ger optimal komfort och den dragkedjeförsedda framfickan gör det lätt att komma åt dina tillhörigheter.

En accessoar för vardagsbruk

Ryggsäcken är inte längre reserverad för klassrummet, utan följer med dig överallt. Minimalistisk eller färgglad, elegant eller sportig, du hittar den perfekta ryggsäcken för dina behov och önskemål i vår kollektion.
Ryggsäcken har också en stor huvudficka för böcker, dokument och andra viktiga saker.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Nylon

Kapacitet

20-35 liter