Ryggsäck dam i imiterat ormläder

348,00 kr

En liten ryggsäck i ormläderimitation. Den här lilla ryggsäcken är mycket praktisk och ger dig möjlighet att bära med dig det nödvändigaste för dagen. Bär den som en axelväska eller som ryggsäck, den kommer att ge den sista touch till din stil.

Den här ryggsäcken i imiterat ormläder är den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr. Tillverkad av högkvalitativa material är den här ryggsäcken både robust och hållbar. Den snygga färgen och det imiterade ormlädret ger den här ryggsäcken en unik och sofistikerad look.

Den ergonomiska designen och de vadderade axelremmarna ger optimal komfort, medan de många fickorna och facken ger optimal organisation. Oavsett om du ska ut på ett dagsäventyr eller en lång resa kommer den här ryggsäcken i ormliknande konstläder att bli din bästa vän.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 23 x 21 x 11 cm

Den ormfärgade ryggsäcken

En liten, trendig ryggsäck, en accessoar som gör din look komplett. En väska som kan bäras på olika sätt med justerbara remmar. Väskan har ett huvudfack, en framficka och en bakficka.
Den här ryggsäck i ormläder för dam är ett måste för att komplettera din look. Dess unika och snygga design kommer att göra dig avundsjuk på alla vart du än går. Dess svarta färg med ormmönster gör den ännu mer attraktiv. Väskan är mycket praktisk och rymmer alla dina dagliga nödvändigheter.

Trendigt och praktiskt

Ryggsäck i ormläder för dam är ett trendigt och praktiskt tillbehör. Den är tillverkad av mjukt, slitstarkt syntetiskt läder och har en lyxig känsla och en felfri finish.

Den robusta dragkedjan och den minimalistiska designen ger den ett tidlöst utseende som passar till alla stilar.

Den här rymliga ryggsäcken är perfekt för att bära dina dagliga nödvändigheter.

Kvinnors ryggsäck i ormläderimitation, med svarta remmar, placerad på en vit möbel.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Polyuretan