Snygg ryggsäck dam i konstläder

948,00 kr

En elegant ryggsäck i konstläder som du kommer att älska att bära varje dag. Dess fack rymmer ett stort antal föremål. Du kan till exempel lägga dina dokument och din dator i den. Denna vattentäta och hållbara ryggsäck kommer att skydda den mot stötar och regn. De små fickorna ger också utmärkt förvaring för din telefon.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 42 x 30 x 11 cm

En bekväm ryggsäck

Du kommer att älska att bära den här ryggsäcken för kvinnor varje dag. Den är lätt och lätt att bära och har långa, justerbara remmar för att du enkelt ska kunna bära den på ryggen. Om du vill kan den också bäras som en enkel handväska.

Snygga ryggsäck i konstläder för dam är den perfekta följeslagaren för alla tillfällen. Dess klassiska och tidlösa svarta färg passar perfekt till alla looks, från avslappnad till chic.

Det perfekta tillbehöret för alla dina utflykter

Den här snygga ryggsäck i konstläder för dam är den perfekta följeslagaren för alla dina utflykter. Dess omsorgsfulla design och kvalitetsmaterial ger stor styrka och hållbarhet.

Dess tidlösa utseende passar perfekt till alla stilar och tillfällen. Ryggsäcken har en rymlig huvudficka som rymmer alla dina nödvändigheter.

Du hittar också flera externa fickor för att förvara dina småsaker. Ryggsäcken är utrustad med vadderade och justerbara axelremmar för bekväm och smidig bärning.

Den robusta dragkedjeförslutningen garanterar att dina tillhörigheter är säkra. Den här ryggsäcken finns i en mängd olika färger och mönster för att passa din personliga stil.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester, Polyuretan

Kapacitet

< 20 liter