Ryggsäck i konstläder med stöldskydd för dam

1068,00 kr

Den här ryggsäcken i konstläder är utrustad med en stöldskyddsanordning och garanterar en praktisk och bekväm bärning. Den är mjuk och lätt och passar till alla klädstilar och dina dagliga kläder.

Sido- och framfickorna ger enkel åtkomst till dina föremål och är perfekta för förvaring av småsaker. De justerbara och vadderade axelremmarna garanterar optimal komfort och det övre handtaget gör att du kan bära den enkelt.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >34x31x13cm

Elegans och komfort

Den här ryggsäcken i konstläder är mycket elegant och fantastisk. Den är bekväm och mycket lätt. Den kommer att vara mycket användbar för att bära dina små saker. Dessutom är den utrustad med en dragkedja och ett lås.
Den stöldskyddade ryggsäcken i konstläder för kvinnor är en nödvändig accessoar för alla moderna kvinnor. Den här ryggsäcken är tillverkad av ett högkvalitativt konstlädermaterial som erbjuder hållbarhet och väderbeständighet.

Idéal pour les journées chargées

Ryggsäck i konstläder med stöldskydd för dam är den perfekta följeslagaren för hektiska dagar. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar.

Syntetlädret är mjukt vid beröring och ger skydd mot väder och vind. Den ergonomiska utformningen gör det möjligt att bära den bekvämt hela dagen.

Ryggsäcken har ett integrerat stöldskydd som skyddar dina tillhörigheter från stöld.

Dragkedjorna har avancerad teknik som hindrar inkräktare från att komma åt ditt innehåll.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Couleur

Svart

Material

Läder, Syntetiskt läder

Kapcitet

< 20 liter