Vattentät ryggsäck för bärbar dator

658,80 kr

Letar du efter en snygg och praktisk ryggsäck som håller din dator säker och torr? Titta inte längre än till vår vattentäta ryggsäck! Den här ryggsäcken är tillverkad av slitstarka, vattentäta material och är perfekt för att hålla dina saker säkra och torra i alla väder. Vare sig du är på väg ut i backen eller fastnar i ett regnväder kommer den här ryggsäcken att se till att din dator förblir säker och torr. Med två färger att välja mellan är det lätt att hitta den som passar dig bäst. Så gå vidare och beställ din vattentäta ryggsäck idag!

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 42 x 29 x 15cm

En funktionell och vattentät ryggsäck

Med den här vattentäta ryggsäcken behöver du aldrig mer oroa dig för att din bärbara dator eller andra elektroniska enheter ska bli våta igen! Den är perfekt för att bära all din utrustning när du är på språng och dess tvåfärgade design gör den lika snygg som den är praktisk. Dessutom finns den i en mängd roliga färger så att du kan välja den som bäst passar din personlighet.

Lättviktig och ergonomisk design ger optimal komfort

Den här vattentäta ryggsäcken för bärbar dator är den perfekta följeslagaren för dina resor.

Den är tillverkad av slitstark, väderbeständig polyester, vilket gör den perfekt för utomhusäventyr. Den lätta, ergonomiska designen ger optimal komfort och jämn viktfördelning över axlarna.

Du kommer att vara redo för ditt nästa äventyr med den här vattentäta ryggsäcken för bärbar dator!

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Typ

Unisex

Material

Nylon

Kapacitet

< 20 liter