Ryggsäck herr casual i syntetiskt läder

948,00 kr

Om du behöver en väska för att komplettera en chic look är den här avslappnade ryggsäcken i syntetiskt läder för män den perfekta modellen. Den är inte bara lätt, enkel och bekväm, den är tillverkad av syntetiskt läder för att komplettera din eleganta look för arbete eller skola.

De robusta dragkedjorna ser till att dina tillhörigheter förblir säkra och skyddade. Dessutom finns ryggsäcken i två olika färger, så att du kan välja den som passar bäst till din personliga stil. Med sin avslappnade look och solida konstruktion är den här herrryggsäcken perfekt för dig som letar efter en praktisk och snygg ryggsäck.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 43 x 30 x 12.5 cm

Komfort och kvalitet

Den här ryggsäcken i syntetiskt läder för män kommer att uppfylla dina behov. Det är en av våra enklaste och mest bekväma modeller och den är extra lätt. Den hjälper dig att bära de saker du behöver i ditt dagliga liv.
Vår ryggsäck för män är ett viktigt tillbehör för alla som älskar att resa och vandra. Den här ryggsäcken har en stor förvaringskapacitet, så att du kan ta med dig allt du behöver för dagen.

Elegant och avslappnad look

Vår Casual Leather Backpack för män är en idealisk accessoar för män som vill ha en snygg, avslappnad look.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt syntetiskt läder och erbjuder hållbarhet och väderbeständighet.

Den klassiska svarta färgen kompletterar vilken stil som helst och den minimalistiska designen gör att du kan bära med dig allt du behöver utan att det ser rörigt ut.

Ryggsäcken har justerbara axelremmar för en bekväm passform och topphandtag för att du enkelt ska kunna bära den.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Syntetiskt läder