Modern vattentät och hållbar ryggsäck herr

1788,00 kr

En modern, vattentät och tålig ryggsäck för män. Låt dig förföras av den här väskan som ger dig stil och karaktär. Den här ryggsäcken för män är det perfekta tillbehöret för att bära och skydda dina elektroniska enheter. De rymliga inner- och ytterfickorna gör att du kan förvara alla dina nödvändigheter och ger dig enkel åtkomst till dina föremål. Väskans botten är förstärkt och skyddar dina tillhörigheter från stötar och repor. Sidobanden och spännena på framsidan gör att du kan fästa ytterligare tillbehör. Med sin klassiska svarta färg och tidlösa design blir den här ryggsäcken din bästa allierade vid dina utomhusaktiviteter.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 47 x 32 x 16 cm

Ett välstrukturerat fack

Inredningen i ryggsäcken för män är elegant och välstrukturerad. Det finns plats för allt. Du kan lägga din dator, surfplatta, hörlurar, olika dokument och allt annat som kan vara användbart i ditt dagliga liv. Den här vattentäta väskan kommer också att vara perfekt för resor.
Vår moderna vattentäta och hållbara ryggsäck för män är den perfekta följeslagaren för dina utomhusaktiviteter. Den är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg och är mycket robust och hållbar.

Material av hög kvalitet

Ryggsäcken för män är den perfekta följeslagaren för dina utomhusäventyr. Den här ryggsäcken är utformad med högkvalitativa material och är hållbar och tål elementen. Den är vattentät, vilket gör den perfekt för resor eller i tuffa väderförhållanden. Dess ergonomiska design ger maximal komfort när du bär ryggsäcken, medan dess justerbara rem och bärhandtag gör den lätt att bära. Sidofickorna med dragkedja och frontfickan med dragkedja är praktiska för att förvara dina tillhörigheter.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20-35 liter

Kompatibilitet

15,6 tums bärbar dator

Material

Polyester