Snygg dator ryggsäck för herr

538,80 kr

Den här elegant designade datorryggsäcken har ett fack för en dator på upp till 15 tum. En lätt, vattentät och mycket praktisk ryggsäck. De många fickorna på insidan och utsidan gör att du kan ta med dig allt du behöver för arbete eller resor.

Den elegant utformade datorryggsäcken är den idealiska följeslagaren för yrkesverksamma som vill ha ett snyggt och funktionellt utseende. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder ett hållbart och motståndskraftigt skydd mot stötar och väder.

Dess eleganta design smälter in perfekt i din stil och anpassar sig till alla dina behov. Huvudfacket är rymligt och rymmer upp till en 17-tums bärbar dator. Den har också flera interna och externa fickor för tillbehör och dokument.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 42 x 29 x 13 cm

En kompakt ryggsäck

Ryggsäcken är tillverkad av vattentätt, andningsbart och slitstarkt material. Den är utformad för att minska trycket på ryggen. Med sin stora kapacitet och sitt datorfack har den här ryggsäcken allt för att bli din dagliga allierade.

Den snygg utformade datorryggsäcken är ett måste för personer som vill bära sin bärbara dator med stil och bekvämlighet. Den här ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt tyg och är mycket robust och hållbar. Den har justerbara vadderade axelremmar och ett bärhandtag för ökad komfort.

Modernt och praktiskt

Den elegant utformade datorryggsäcken är en idealisk produkt för dig som vill ha en modern och praktisk ryggsäck.

Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och är robust och hållbar. Den eleganta designen ger ett minimalistiskt och elegant utseende, perfekt för yrkesverksamma som vill sticka ut från mängden.

Den här ryggsäcken har ett rymligt huvudfack som rymmer en bärbar dator på upp till 15,6 tum och flera andra föremål.

Det finns också en ficka med dragkedja på framsidan för att förvara småsaker som nycklar, pennor och kort.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20-35 liter

Material

Polyester