Vandringsväska i nylon

778,80 kr

Den här ryggsäcken är idealisk för alla dina promenader i skogen eller i bergen. Den finns i sex färger och ger liteger lite energi till dina vandringar! Med en kapacitet på 20-35 liter kan du ta med dig dina saker överallt så att du aldrig får slut på kläder, vatten eller mat!

Den har ett rymligt huvudfack och flera ytterfickor för att förvara dina tillhörigheter. Axelremmarna är vadderade och justerbara för att ge optimal komfort, även under långa promenader. Väskans botten är förstärkt för stabilitet och ryggen är ventilerad för maximal andningsförmåga.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >53x16x30cm

Ryggsäck i nylon

Tack vare nylonmaterialet påverkas den här vandringsryggsäcken inte av dåligt väder! Helt vattentät behöver du inte oroa dig för att alla dina saker ska bli blöta i en regnskur och du kan njuta av din vandring med sinnesro!
Backpacker ryggsäcken i nylon är en robust och mångsidig väska som är utformad för att följa med dig på alla dina äventyr. Den är tillverkad av slitstark nylon och är extremt motståndskraftig mot väder och slitage.

Utformad för hög kapacitet och komfort

Den här vandringsryggsäcken i nylon är utformad för att erbjuda stor kapacitet och komfort.

Den lätta och robusta designen gör att du kan ta med dig allt du behöver för ditt nästa äventyr. Det slitstarka nylontyget är vattenavvisande och rivningsbeständigt, vilket ger dig optimalt skydd mot elementen.

Det justerbara upphängningssystemet och de vadderade axelremmarna anpassar sig perfekt till din kroppsform och ger en bekväm bärning. De rymliga, flera fack gör att du enkelt kan förvara alla dina tillhörigheter. Dessutom finns det sido- och framfickor för dina väsentliga saker. Den här vandringsryggsäcken i nylon är idealisk för långa utflykter utomhus.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20-35 liter

Material

Nylon, Polyester