Stor isolerad vandringsryggsäck

1258,80 kr

Den här stora vandringsryggsäcken följer med dig på alla dina äventyr. Med sin kapacitet på 90 liter och sitt andningsbara och vattentäta material kan du ta med dig allt du behöver utan att behöva oroa dig för någonting.

Den stora vandringsryggsäcken är den perfekta följeslagaren för den spirande äventyraren. Utformad för att erbjuda maximal bärkapacitet och oöverträffad komfort är denna ryggsäck det perfekta tillbehöret för alla dina utflykter. Den robusta och hållbara konstruktionen är byggd för att hålla länge, och den ergonomiska utformningen ger en jämn viktfördelning på ryggen.

.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >80x36x25cm

Ryggsäcken för långväga vandringar

En ryggsäck för flera dagars äventyr, med sin stora kapacitet och sina olika fickor och fästen. Den är säker och bekväm, så att du kan njuta av din aktivitet med allt du behöver.
Den stora vandringsryggsäcken är den perfekta följeslagaren för äventyrare som söker en praktisk och pålitlig lösning för sina resor. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg och erbjuder stor motståndskraft mot väder och slitage.
Dess ergonomiska design och vadderade axelremmar ger optimal komfort, även efter timmar av vandring. Ryggsäcken har ett stort huvudfack och flera ytterfickor för förvaring av dina tillhörigheter.

Robust och hållbar

Den stora vandringsryggsäcken är ett perfekt tillbehör för äventyrare och naturälskare.

Den här robusta och hållbara ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder ett utmärkt skydd mot väder och tid.

Den ergonomiska designen och de vadderade axelremmarna garanterar en bekväm passform, även under långa promenader.

Ryggsäcken har ett stort huvudfack som rymmer alla dina nödvändigheter.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

> 55 liter

Material

Nylon