Tjock ryggsäck i läderimitation med dödskalle-design

1668,00 kr

Älskar du dödskallar? Då kommer den här tjocka ryggsäcken i läderimitation med dödskallemotiv inte att lämna dig oberörd. Dess dödskallemönster kommer att ge en originell touch till din look. Det är en superbekväm ryggsäck med ett stort fack för dina nödvändiga saker.

Det övre handtaget och de justerbara axelremmarna ger extra komfort när du bär ryggsäcken. Den här ryggsäcken är tillverkad av tjockt, högkvalitativt läder och är utformad för att tåla elementen och dagligt slitage.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 48 x 32 x 13 cm

Stort fack och fickor

Den här enkla ryggsäcken för män tar med sig alla dina dagliga behov. Surfplattor, smartphones, dokument och olika tillbehör… allt kan förvaras i huvudfacket och i fickorna. Ditt dagliga liv kommer att bli enklare med denna ryggsäck i läderimitation med dödskallemönster.
Den här tjocka ryggsäcken i läderimitation är en tidlös modeaccessoar som passar till alla stilar. Dess robusta och hållbara design gör att du kan bära den dag efter dag, medan dess stilfulla och sofistikerade utseende är perfekt för att komplettera din look.

Robusta material

Den här tjocka ryggsäcken i läderimitation är den perfekta följeslagaren för alla dina resor. Den är tillverkad av robusta och hållbara material och har en unik design som ger din look en touch av stil.

Det tryckta skallmönstret på framsidan ger den en cool, rock ‘n’ roll-look. Den har justerbara, vadderade axelremmar för komfort och stöd, och ett övre handtag för enkel bärning.

Huvudfickan är rymlig och innehåller ytterligare innerfickor för att hålla dina tillhörigheter organiserade och tillgängliga.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Polyester/polyuretan