Militär ryggsäck idealisk för camping och vandring

1068,00 kr

Letar du efter den perfekta ryggsäcken för ditt nästa camping- eller vandringsäventyr? Titta inte längre än till den här militära ryggsäcken som är idealisk för camping och vandring! Den är tillverkad av tålig och slitstark nylon, är 100 % vattentät och perfekt för att bära all din utrustning. Med en stor kapacitet och massor av fickor och fack är den superpraktisk.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 45x23x25cm

Det perfekta valet för äventyr!

Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativ nylon och är vattentät, vilket gör den till ett perfekt val för camping och vandring. Den stora kapaciteten gör att du kan ta med dig allt du behöver för ditt äventyr, och de bekväma axelremmarna gör den lätt att bära.

Perfekt för alla campare

Militärryggsäcken är det perfekta tillbehöret för alla campare och vandrare. Ryggsäcken är utformad för att erbjuda utmärkt hållbarhet och komfort och är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera en lång livslängd.

Den robusta konstruktionen och den ergonomiska designen är utformad för att tåla tunga laster och ge extra stöd för din rygg.

Ryggsäcken har också praktiska ytterfickor för enkel förvaring av dina tillhörigheter.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Färg

Brun

Vikt

0.85 kg

Funktioner

Vattentät resistent Nylon förstärkt

Kapacitet

20-35 liter