Minimalistisk tvåfärgad ryggsäck

298,80 kr

Vi älskar den minimalistiska stilen. Den här tvåfärgade unisex-ryggsäcken ser elegant och nykter ut och är perfekt för vardagsbruk. Den är mångsidig. Den här minimalistiska ryggsäcken kan bäras när du reser, sportar, campar eller varje dag till skolan eller jobbet.

Den här ryggsäcken är perfekt för studenter, resenärer och yrkesverksamma eftersom den erbjuder en unik blandning av stil och funktionalitet.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 30 × 20 × 12 cm

En bekväm ryggsäck att bära

Den här minimalistiska ryggsäcken har utformats för att göra ditt liv enklare. Ta med dig allt du behöver för dagen: surfplatta, smartphone, böcker, kameror… Det finns också en bakficka för att du ska kunna ta med dig fler saker. Slutligen, med sina breda och mjuka axelremmar lovar den här unisex-ryggsäcken att vara mycket bekväm att bära.
Minimalistisk tvåfärgad ryggsäck är den perfekta följeslagaren för alla som älskar stil och komfort. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar, vilket gör den till en utmärkt investering. Dess eleganta, tidlösa design finns i en mängd trendiga färger, inklusive en duo av toner som ger en subtil, sofistikerad touch.

Ett snyggt och praktiskt tillbehör

Den minimalistisk tvåfärgad ryggsäck är en elegant och praktisk accessoar som passar alla stilar. Den här robusta och hållbara ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och har en kraftig dragkedja och en spänneflik för ökad säkerhet.

Den har justerbara axelremmar för komfort och sidoband för stabilitet. Dess tidlösa färg ger en touch av elegans och sofistikering till din look.

Den enkla, minimalistiska designen kommer att komplettera alla klädstilar.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Vikt

107g

Material

Polyester