30L vattentät ryggsäck för vandring

1258,80 kr

Upptäck den här vattentäta ryggsäcken med en solid och sportig design. Det är en ryggsäck som är speciellt utformad för entusiaster av simning och flodvandring. Med sin stora kapacitet kommer den att vara perfekt för att bära din proviant, dina tillbehör och dina kläder för vandring. Ryggsäcken har också en vattentät design, vilket gör den idealisk för vattensporter.

Ryggsäcken har ett vattentätt dragkedjesystem som hindrar vatten och damm från att tränga in. Den har också justerbara remmar för bättre passform och komfort. Väskans botten är förstärkt för extra stöd och stabilitet. Ryggsäckens ergonomiska utformning möjliggör en jämn viktfördelning på axlar och rygg, vilket gör den till ett idealiskt val för långa vandringar. Dessutom har den många praktiska fickor för att enkelt förvara dina tillhörigheter.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 47 x 32 x 14 cm

En ryggsäck som är utformad för att tåla väder och vind

Den perfekta sportryggsäcken för dig som älskar vatten, flod, hav och alla aktiviteter som hör till det. Med det sagt är den här väskan fortfarande praktisk för vandring eller camping i det fria. Den är lätt, erbjuder en hög kapacitet och är lätt att hantera. Det är en bekväm ryggsäck.
Den vattentäta ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla dina resor och äventyr. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg och är hållbar och väderbeständig. Den robusta konstruktionen ger ett pålitligt skydd mot fukt och väder och vind.

Slitstarkt och vattentätt tyg

Den vattentäta vandringsryggsäcken på 30 liter är den perfekta följeslagaren för alla dina utomhusäventyr. Den är tillverkad av slitstarkt, vattentätt tyg och är utformad för att ge dig maximalt skydd mot elementen.

Dess ergonomiska utformning garanterar optimal komfort under din vandring, med justerbara axelremmar och sele som passar din kropp perfekt.

Dess stora huvudfack rymmer upp till 30 liter utrustning och redskap och kompletteras av praktiska sidofickor för mindre föremål.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Vikt

0.9 Kg

Material

Tyg / Plast

Kapacitet

20-35 liter