Stor svart PVC-ryggsäck för resor

1498,80 kr

Upptäck den här stora PVC-ryggsäcken. Förutom dess elegans kommer du också att uppskatta den stora kapaciteten och den genomtänkta inre strukturen. Var och en av dina tillhörigheter kommer att ha sin plats i denna ryggsäck med flera fickor.

Dess eleganta och tidlösa design passar till alla stilar och tillfällen. Ryggsäcken har ett rymligt huvudfack som rymmer alla dina personliga tillhörigheter och nödvändigheter. Det finns också flera praktiska inner- och ytterfickor för att organisera dina småsaker och tillbehör.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

>47x32x18cm

Du behöver inte lämna saker hemma med den här PVC-ryggsäcken med stor kapacitet. Dator, kläder, skor, smartphones… allt kan förvaras och tas med.
Den här stora svarta PVC-reseryggsäcken i PVC är perfekt för äventyrare och resenärer. Den här robusta och hållbara ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder ett utmärkt skydd mot väder och vind.

Robust och hållbar

Den stora svarta PVC-ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla dina resor. Den är tillverkad av ett robust och slitstarkt material, vilket gör den perfekt för långtidsresor.

Den ergonomiska designen ger optimal komfort, medan de justerbara vadderade remmarna säkerställer ett säkert grepp.

Ryggsäcken har gott om inre och yttre fickor, samt en framficka med dragkedja för förvaring av dina viktigaste saker.

Det finns även metallspännen på väskans framsida för att fästa ytterligare tillbehör.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester, PVC

Kapacitet

35-55 liter