Vattentät och reflekterande ryggsäck med USB-laddning

898,80 kr

Letar du efter en ultrapraktisk ryggsäck för att hålla dina saker säkra? Vår vattentäta och reflekterande ryggsäck med USB-laddning är den rätta för dig! Rymlig och med många fack för att organisera dina tillhörigheter har denna ryggsäck den speciella egenskapen att den har en stöldskyddande funktion! Dess dragkedjor som är dolda i huvudfacket gör nämligen att du kan transportera dina mest värdefulla saker på ett säkert sätt.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 43 x 30 x 13 cm

Res försiktigt!

Med den här ryggsäcken och dess stöldskyddsfunktion kan du vara säker på att avskräcka tjuvar tack vare att dragkedjorna är dolda i ryggsäckens huvuddel.
Du kan äntligen resa med sinnesro utan att vara rädd för att dina mest värdefulla tillhörigheter ska bli stulna! Dessutom är den bekväm.

Rymlig och utformad för dig som gillar att vara välorganiserad!

Med sin stora förvaringskapacitet och de många fickorna och facken gör den här ryggsäcken det möjligt för dig att organisera dina tillhörigheter perfekt och gör ditt liv roligare!
Förvara alla dina tillhörigheter på ett ställe så att du inte behöver leta efter dem utan att störa allt på dina resor. Den har till och med en ficka med dragkedja i väskremmen så att du kan komma åt din plånbok eller ditt resekort utan att behöva ta av den!

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Oxford, Polyester

Kapacitet

20 – 35 Liter