Elegant och snygg ryggsäck

1738,80 kr

Upptäck den här vackra, eleganta ryggsäcken med en minimalistisk stil som gör att du ser bra ut på stan. Du kommer att bli förförd av den här superpraktiska väskan, eftersom dess kapacitet gör att du kan stoppa in en dator på upp till 15 tum. Den här ryggsäcken kommer att vara din dagliga följeslagare som följer dig på alla dina resor!

Denna eleganta och snygga ryggsäck är den perfekta följeslagaren för dina resor. Tillverkad av högkvalitativa material är den robust och hållbar, vilket gör den till ett praktiskt och pålitligt tillbehör. Den eleganta och snygga designen kompletterar alla klädstilar, vilket gör den till ett måste för alla tillfällen.

Ryggsäcken har ett rymligt och välorganiserat huvudfack med gott om utrymme för att förvara alla dina nödvändigheter. Den har också flera externa fickor för dina småsaker. Den förstärkta botten och de vadderade axelremmarna garanterar bättre stabilitet och en bekväm passform.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 40 x 32 x 15 cm

Un sac à dos élégant

Den här ryggsäcken har en elegant design och är mycket mångsidig. Den kan anpassas till många av dina behov. Med sina många förvaringsutrymmen kan du få plats med alla dina nödvändigheter. Solid och motståndskraftig kommer den att skydda dina tillhörigheter vid regn.
Den här eleganta och snygga ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla dina resor. Tillverkad av högkvalitativa material är den robust och hållbar.

Det perfekta tillbehöret

Den här snygga och eleganta ryggsäcken är det perfekta tillbehöret för alla tillfällen. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg och är utformad för att vara robust och hållbar.

Den minimalistiska designen förstärks av subtila detaljer som gör den unik. Huvudfacket är rymligt och erbjuder tillräckligt med utrymme för att bära dina dagliga nödvändigheter.

Det finns en inre ficka med dragkedja för att förvara mindre föremål och en nyckelring för att hålla dina nycklar nära till hands.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Bomull/polyester