Lättviktig backpacker ryggsäck

1428,00 kr

Lätt att justera, lätt, vattentät, rymlig, med många praktiska fickor – den här lätta vandringsryggsäcken följer dig överallt, under alla årstider och i alla klimat!

Den lätta vandringsryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr utomhus. Den är utformad för att ge rörelsefrihet och komfort. Dess lätta, robusta, vattenavvisande nylonkonstruktion gör att du kan resa utan rädsla, medan dess flera fickor och invändiga fack gör det enkelt att förvara allt du behöver.

Den justerbara vadderade axelremmen och de vadderade axelremmarna är perfekt utformade för att säkerställa en bekväm och säker bärning.

Dessutom gör det avtagbara midjebältet och kompressionsremmarna i sidorna att du kan anpassa väskan till din längd och vikt.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 32x19x52cm

Liten men kraftfull!

Det sägs ofta att det inte är storleken som räknas… för vår ryggsäck har detta ordspråk aldrig varit så sant. Oavsett om det regnar, snöar eller blåser kommer alla dina saker att förbli torra och skyddade oavsett vad som händer, tack vare det integrerade regnskyddet och det använda nylonmaterialet!

Perfekt för äventyrare

Den lättviktig backpacker ryggsäckär en idealisk produkt för äventyrare och friluftsentusiaster. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder utmärkt hållbarhet och väderbeständighet.

Dess ergonomiska utformning möjliggör en jämn viktfördelning på ryggen och vadderade remmar ger extra stöd för komfort och stabilitet.

Den lätta vandringsryggsäcken har ett rymligt huvudfack som rymmer alla dina reseprylar.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Nylon