Kylväska ryggsäck i enfärgad färg med kylare

1308,00 kr

Letar du efter en väska för en vandring? Denna isolerade ryggsäck med kylare i enfärgad färg har alla egenskaper för att tillfredsställa dig. Förutom den ergonomiska designen är den här vandringsryggsäcken också välutrustad för optimal förvaring av dina drycker. Dess fack med kylare kan rymma dussintals burkar.

Dess huvudfack med dragkedja är perfekt för att förvara dina dokument, böcker och andra personliga tillhörigheter. Den har också gott om externa fickor för dina tillbehör. Den här enfärgade isolerade ryggsäcken är ett viktigt tillbehör för dina utflykter med familj och vänner.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 42x31x25.5cm

För kalla drycker

Öppna den här isolerade ryggsäcken med dragkedjan på ovansidan och få direkt tillgång till huvudfacket. Lägg dina drycker i den och tillsätt isbitar för att hålla dem kalla i flera timmar.
Den här enfärgade isolerade ryggsäcken är perfekt för dina resor. Den är tillverkad av slitstarkt, vattentätt tyg och erbjuder dig gott om förvaringskapacitet och optimal värmeisolering.

Högkvalitativ polyester

Den här kylväska ryggsäck i enfärgad färg med kylare är den perfekta följeslagaren för dina resor. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och är stark och hållbar, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter.

Den har en inbyggd kylare som håller din mat och dina drycker fräscha i flera timmar.

Ryggsäcken har också många praktiska fickor och fack för att organisera dina tillhörigheter så att du snabbt kan hitta det du behöver.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20-35 liter

Material

Oxford