Liten lätt camouflage-ryggsäck för vandring

348,00 kr

Letar du efter en ultralätt, modern ryggsäck för nästa vandring eller utomhusäventyr? Titta inte längre än den här fantastiska ryggsäcken med kamouflagemönster! Den är perfekt för både män och kvinnor och kan bära upp till 10 liter, vilket gör den idealisk för resor, vandring, camping, klättring och mycket mer.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 40x23x10cm

Camouflagemönster

Den här snygga ryggsäcken har ett kamouflagemönster och är tillverkad av lättviktig men hållbar polyester. Den är perfekt för att bära alla dina nödvändigheter när du vandrar, campar eller reser. Den har bekväma remmar som gör den lätt att bära. Det är ett perfekt val för män och kvinnor som gillar att resa utomhus.

Denna ultralätta camouflage vandringsryggsäck är en premiumväska som är utformad för att ge utmärkt skydd och hållbarhet.

Den perfekta följeslagaren för alla dina vandringsäventyr!

Den här ultralätta camouflage-ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla dina vandringsäventyr.

Tillverkad av lätta och hållbara material är den perfekt för långa vandringsdagar. Den ergonomiska formen ger utmärkt stöd och rörelsefrihet. Det robusta, vattentäta tyget ger ett pålitligt skydd mot elementen.

Med justerbara och vadderade remmar är den här ryggsäcken lätt att bära och justera för din komfort. Du kommer att vara redo för äventyr med den här ultralätta camouflage vandringsryggsäcken!

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester

Kapacitet

10 liter