Andningsbar vandringsryggsäck

538,80 kr

Den här vandringsryggsäcken är idealisk för alla dina promenader eller cykelturer utomhus! Den finns i fyra färger, välj den som passar dig bäst och ge dig iväg för att ladda batterierna i naturen. Den praktiska storleken gör att du kan ta med dig allt du behöver samtidigt som du är fri som en fågel!

Axelremmarna är vadderade och justerbara för optimal komfort och det finns justerbara sidoband för ytterligare anpassning. Botten är förstärkt och det vattentäta yttertyget skyddar dig från väder och vind. Dessutom har den flera fickor och fack för att förvara allt du behöver för ditt nästa äventyr.

Den andningsbara vandringsryggsäcken är den perfekta följeslagaren för äventyrare som vill vara bekväma och välorganiserade under sina resor.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 28 x 08 x 43cm

Andningsbart tyg

Tack vare det andningsbara tyget och den luftiga designen kan du bära den här ryggsäcken hela dagen utan att behöva oroa dig för att svettas! Säg hej till långa, bekväma vandringar!
Den andningsbara vandringsryggsäcken är den perfekta följeslagaren för äventyrare som letar efter ett praktiskt och pålitligt sätt att bära sin utrustning. Den här ryggsäcken är utformad för att erbjuda utmärkt andningsförmåga och rörelsefrihet och har ett innovativt upphängningssystem som gör att luften kan flöda fritt runt kroppen.

Den perfekta följeslagaren för alla dina friluftsäventyr

Den här andningsbara vandringsryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla dina utomhusäventyr.

Den är tillverkad av lätta och slitstarka material och är utformad för att ge utmärkt andningsförmåga och maximal komfort. Det ergonomiska fjädringssystemet möjliggör optimal viktfördelning på axlar och rygg, vilket gör det till en mycket bekväm ryggsäck att bära även på långa vandringar.

Flera fickor på insidan och utsidan ger gott om förvaringsutrymme för dina tillhörigheter, och med sidobanden kan du fästa ytterligare föremål. Midjebandet och de vadderade axelremmarna ger extra stabilitet och stöd. Slutligen skyddar det vattentäta tyget dina tillhörigheter från väder och vind. Den här andningsbara vandringsryggsäcken är det perfekta tillbehöret för alla dina utomhusaktiviteter.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Nylon