Ryggsäck av tyg för herr

1428,00 kr

Vår vackra tygryggsäck för män är mycket bekväm och hållbar. Den är idealisk för långa resor eller som sportväska. Den här modellen är utformad för stil och användarvänlighet och har en kapacitet på 18 liter. Ryggsäcken är vattentät och axelremmarna är starka, bekväma och enkelt anpassade till din rygg!

Handtagen i läder och metalldetaljerna ger den en extra touch av stil. Tygryggsäcken för män är den perfekta följeslagaren för alla dina resor.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 28 x 16 x 42 cm

En ryggsäck för äventyr!

Gör dig redo för äventyr! Vår ryggsäck i canvas för män är tillverkad av slitstarka, imiterade vintage-material, med dragkedjor i rostfritt stål, två huvudfack och sidofickor. Fyll det stora huvudfacket med dina vardagliga nödvändigheter och packa din sportutrustning i sidofickorna!
Ryggsäck av tyg för herr är den perfekta följeslagaren för vardagliga äventyr. Den här ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt och slitstarkt tyg och är utformad för att följa med dig vart du än går.

Praktisk och elegant

Den här tygryggsäcken för män är en praktisk och snygg accessoar som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Den robusta och hållbara designen är tillverkad av canvas av hög kvalitet, med förstärkta sömmar för ökad styrka.

Ryggsäcken har ett rymligt huvudfack med dragkedja för att säkra dina tillhörigheter.

Den har också expanderbara sidofickor och ytterligare innerfickor för att hålla dina saker organiserade och lätta att hitta.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Huvudmaterial

Tyg

Kapacitet

20 – 35 Liter

Fodermaterial

Bomull