Modern multifunktionell ryggsäck för bärbar dator

1548,00 kr

Den här moderna och multifunktionella ryggsäcken är utformad för personer som behöver en pålitlig och praktisk resesällskap. Den är tillverkad av slitstarka material och erbjuder optimalt skydd för din bärbara dator. Den ergonomiska utformningen garanterar optimal komfort när du bär den. Ryggsäcken har många fickor, inklusive en huvudficka för din bärbara dator, samt sidofickor för dina tillbehör. Dessutom finns det en framficka för dokument och andra småsaker. De vadderade axelremmarna är justerbara för att passa din kroppsstorlek och ger ett bättre stöd. Förstärkta sömmar och kraftiga dragkedjor garanterar hållbarhet och lång livslängd.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 46 x 27 x 18 cm

Modernt och elegant!

Den här moderna och multifunktionella ryggsäcken är perfekt för att bära din bärbara dator. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket gör den mycket hållbar och väderbeständig. Huvudfacket är rymligt och rymmer en bärbar dator på 15 tum. Det finns också extra fickor för att förvara dina tillbehör, som kablar, laddare och andra småsaker. Den justerbara vadderade remmen ger optimal komfort och det övre handtaget ger ett enkelt grepp. Den här moderna ryggsäcken finns i två färger, vilket gör den till det perfekta valet för studenter, yrkesverksamma och resenärer.

Välj elegans!

Den här moderna och multifunktionella ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för yrkesverksamma som letar efter en praktisk och pålitlig lösning för att bära sin bärbara dator. Den här ryggsäcken är utformad med högkvalitativa material och erbjuder optimalt skydd för din bärbara dator. Den har ett rymligt och vadderat huvudfack för en bärbar dator på upp till 15 tum, samt en framficka med dragkedja för tillbehör och andra småsaker. Justerbara sidoband och ergonomiska, vadderade axelremmar ger optimal komfort när du bär din ryggsäck. Dessutom har den här ryggsäcken ett bakre ventilationssystem som gör att luften kan cirkulera fritt och hålla din bärbara dator sval. Med sin snygga design och moderna utseende blir den här ryggsäcken den perfekta följeslagaren för alla dina resor.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20 Liter

Material

Oxford