Vintage läderette backpacker ryggsäck

1668,00 kr

Ge dig ut på äventyr med din vintage ryggsäck i konstläder på ryggen. Rolltop-förslutningen ger ett bättre grepp om dina tillhörigheter och bättre motståndskraft mot vatten. Den här vattentäta ryggsäcken kommer att vara idealisk för vandringar i skogen, såväl som för en weekendresa. De många fickorna gör att du enkelt kan organisera dina värdefulla föremål, som din telefon och plånbok.

Med sitt vintageutseende kommer den här ryggsäcken att vara ett perfekt komplement till din stil. Den finns i en mängd olika färger och mönster för att passa alla smaker. När du ger dig ut på ditt äventyr, se till att du tar med dig din vintage vandringsryggsäck i konstläder för att njuta av alla fördelar den har att erbjuda.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 45x31x13 cm

Vintage, men också solid och hållbar

Den här väskans läderimitation är ett ädelt material som tål väder, slitage och fall. Det är trots allt väskans uppgift att bära de tunga sakerna åt dig! Du kan lita på att den här ryggsäcksmodellen kommer att ha fantastiska äventyr vid din sida.
Vandringsryggsäcken vintage i konstläder är en kvalitetsprodukt som kommer att följa med dig på alla dina äventyr. Dess robusta och slitstarka konstläderdesign erbjuder optimalt skydd mot elementen och vädret.

Den vintage designen är elegant och klassisk!

Den här vintage läderette backpacker ryggsäck är den perfekta följeslagaren för dina äventyr.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge och har stor väderbeständighet. Vintage-designen är elegant och klassisk, med gott om fickor och fack för att förvara alla dina nödvändigheter. Den vadderade remmen och de justerbara axelremmarna ser till att du är bekväm även när väskan är lastad.

Du kan också använda det praktiska bärhandtaget för att enkelt transportera den. Den här vintage läderette backpacker ryggsäckär den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Vikt

1 kg

Material

Canvas, Läder, Polyester

Kapacitet

< 20 liter