Slank och elegant lyxig ryggsäck for herr

1548,00 kr

Om du letar efter en snygg, enkel och effektiv lyxryggsäck, behöver du inte leta längre än till vår eleganta och snygga lyxryggsäck, perfekt för att bära din dator eller andra viktiga saker. Tillverkad av vattentätt och andningsbart material är den perfekt för vardagligt bruk eller resor.

De snygga sömmarna och de känsliga detaljerna ger din look en touch av elegans. De praktiska och rymliga ytterfickorna gör att du enkelt kan förvara småsaker och ha dem nära till hands.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 47 x 30 x 16 cm

Praktiskt och funktionellt!

Vår lyxiga ryggsäck är det perfekta valet för dig. Den är enkel, effektiv och praktisk, med en snygg och elegant design som är bekväm och funktionell. Den har den perfekta storleken för att bära din bärbara dator och är dessutom vattentät och andningsbar.
Den här eleganta och snygga lyxryggsäcken är ett nödvändigt tillbehör för alla tillfällen. Den är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder en oöverträffad känsla av lyx och komfort.

Designad med högkvalitativa material!

Den här eleganta och snygga lyxiga ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för dina resor.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en stark och hållbar dragkedja som garanterar att dina tillhörigheter hålls säkra. Dess eleganta skärning och minimalistiska design gör att du kan använda den varje dag utan att någonsin tröttna på den.

Dess rymliga och välorganiserade interiör erbjuder tillräckligt med utrymme för alla dina väsentligheter. Du kommer att uppskatta det mjuka, bekväma läderhandtaget för enkel bärning och förvaring. Den här eleganta och snygga lyxiga ryggsäcken är den perfekta lösningen för dina resor och kommer att följa med dig vart du än går.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20-35 liter

Material

Oxford/Polyester