Ryggsäck med flera utrymmen och stöldskydd för herr

1498,80 kr

Vi presenterar den nya ryggsäcken med flera fickor och lås! Den här ryggsäcken är perfekt för dig som alltid är på språng. Den rymmer en 17-tums bärbar dator och har en USB-laddningsport, så att du kan hålla dina enheter strömförsedda när du är på språng. Designen med flera utrymmen gör det enkelt att organisera dina saker.

Du kan enkelt komma åt alla dina saker tack vare de smidiga och robusta dragkedjorna. Dessutom har väskan ett inbyggt stöldskydd som skyddar dig mot stöld och förlust. Ryggsäcken med flera fickor och stöldskyddssystem är mycket bekväm att bära. Den har justerbara vadderade axelremmar och en andningsbar ryggpanel som håller dig bekväm även när du bär väskan under långa perioder. Slutligen levereras väskan med en begränsad garanti på 2 år.

 

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

En ryggsäck med många funktioner

Vi presenterar ryggsäcken med flera fickor och stöldskydd, den perfekta resesällskapet för din bärbara 17″-dator. Den här ryggsäcken är fullmatad med funktioner, bland annat en USB-laddningsport, gott om utrymme för alla dina personliga tillhörigheter och garanterat stöldskydd.
Ryggsäcken med flera fickor och stöldskydd är en idealisk väska för personer som vill hålla sina tillhörigheter säkra och organiserade. Den här ryggsäcken erbjuder en stor förvaringskapacitet, så att du kan ta med dig allt du behöver utan att behöva ta med dig flera väskor.

Den perfekta följeslagaren för äventyrare och resenärer

Ryggsäcken med flera fickor och stöldskydd är den perfekta följeslagaren för äventyrare och resenärer.

Den här ryggsäcken är tillverkad av robusta och hållbara material och har en stor kapacitet och ett snyggt utseende.

Den har ett säkerhetssystem med stöldskydd för att skydda dina tillhörigheter från stöld och förlust. Ryggsäcken är också utrustad med många invändiga och utvändiga fickor, inklusive fickor med dragkedja för ökad säkerhet och bekvämlighet.

Den ergonomiska och justerbara designen ger utmärkt komfort och rörlighet.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20-35 liter

Material

Oxford

Färg

Svart