Ny tonårstrend ryggsäck

778,80 kr

Låt dig förföras av den här nya trendiga ryggsäcken för tonåringar. En ryggsäck som du säkert kommer att gilla om du gillar den avslappnade looken. Dessutom kommer det här tillbehöret att göra ditt dagliga liv enklare. Dess stora fack och rymliga ficka kommer att hjälpa dig att bära dina skolmaterial som anteckningsböcker, böcker eller laptop.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 40 x 28 x 12 cm

En ryggsäck i nylon

Den här nylonryggsäcken kommer att förföra dig med sin lätthet, sitt motstånd och sin vattentäthet. Den är mjuk och bekväm och skyddar dessutom dina tillhörigheter från vatten och damm. Du kan ta med dig den här tonårsryggsäcken varje dag och överallt där du går.
Den trendiga nya tonårsryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla ungdomar som vill vara moderiktiga. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket hållbar och långlivad.

Stil och modernitet

Den trendiga nya ryggsäcken för tonåringar är en produkt som har utformats för att ge tonåringar en snygg och modern touch.

Den är tillverkad av ett lätt och slitstarkt tyg, vilket gör den mycket praktisk och hållbar. Designen är elegant och enkel, med ljusa och djärva färger som passar perfekt till ungdomars smak.

Ryggsäcken har flera fickor och fack, inklusive ett stort huvudfack för förvaring av böcker, dokument och personliga tillhörigheter.

Sidofickorna är idealiska för att förvara mindre föremål som nycklar, mobiltelefoner eller pennor.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Nylon