Reflekterande ryggsäck

828,00 kr

Den här reflekterande ryggsäcken är idealisk för dina utomhussportaktiviteter. Vare sig du vandrar eller cyklar är den här ryggsäcken ultraresistent, rivningsbeständig och vattentät. Du kan lägga en vattenpåse, din cykelhjälm och till och med din dator i den.

Den reflekterande ryggsäcken är ett praktiskt och modernt tillbehör som ger extra skydd åt cyklister, löpare och fotgängare. Ryggsäcken är utformad för att vara hållbar och slitstark, tillverkad av högkvalitativa material och har reflekterande remsor på framsidan och sidorna för maximal synlighet i mörkret.

Den har också en inre ficka med dragkedja och ett rymligt huvudfack för att kunna bära alla dina tillhörigheter på ett säkert sätt.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >48x26x14cm

Den reflekterande ryggsäcken

Den här ryggsäcken har flera fästen och fickor så att du kan ta med dig allt du behöver för dina aktiviteter. Väskan har också säkerhetsremmar för att se till att du inte tappar något på vägen. Oavsett vilken färg du väljer har den här väskan reflekterande remsor så att du kan synas på natten.
Den reflekterande ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för stadsäventyrare. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder hållbarhet och styrka.

Robusta och hållbara material

Den reflekterande ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för utomhusaktiviteter. Den är tillverkad av robusta och slitstarka material och är utformad för att tåla element och tuffa förhållanden.

Den har en frontficka med dragkedja, ett rymligt huvudfack och en vadderad ryggficka för att skydda dina tillhörigheter.

Justerbara remmar ger en bekväm och säker passform och förstärkta sömmar garanterar en lång livslängd.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20-35 liter

Material

Nylon