Ryggsäck som tål att rivas

1378,80 kr

Upptäck den här vackra ryggsäcken med sin eleganta stil som kommer att följa med dig på alla dina dagliga resor. Den här tåliga, rivfasta ryggsäcken är tillverkad av ett mycket lätt och slitstarkt tyg. Den har ett separat internt fack för en bärbar dator på upp till 15 tum. Dess många förvaringsfickor gör att du kan lägga dina små föremål som laddare, batteri, busskort… En mångsidig ryggsäck för aktiva dagar!

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 40 x 30 x 15,5 cm

Ultrabeständig

Väskan är tillverkad av nylontyg och är mycket stark, hållbar och motståndskraftig mot revor och nötning. Den är också vattenavvisande, så att du kan skydda dina tillhörigheter vid lätt regn.
Den rivningsbeständiga ryggsäcken är en idealisk produkt för personer som älskar att resa och som letar efter en hållbar och pålitlig ryggsäck. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket robust och hållbar.

Ryggsäck av hög kvalitet

Ryggsäcken är en förstklassig ryggsäck som är utformad för maximalt skydd och hållbarhet.

Den är tillverkad av ett tufft, slitstarkt material som är utformat för att tåla dagligt slitage. Den vattenavvisande nylonkonstruktionen gör den vattentät, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter.

Axelremmarna är vadderade för komfort och stöd och är justerbara för att passa din storlek.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Oxford, Polyester

Kapacitet

< 20 liter