Slitstark ryggsäck herr

1378,80 kr

Ta plats i en ny värld av säkerhet med vår nya bärbara ryggsäck för män! Ultralätt, dess sammansättning gör den till en bekväm väska att använda samtidigt som den håller ett motstånd mot alla tester. Så vänta inte längre innan du äntligen kan gå till jobbet med sinnesro! Inre fodret är mjukt och skyddar din dator från repor och stötar. Den har också flera invändiga och utvändiga fickor för att förvara dokument och andra tillbehör. Den justerbara, vadderade ryggsäcksremmen gör det bekvämt och enkelt att bära väskan.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 12 x 32 x 45 cm

Skydda din dator

Vår slitstark ryggsäck herr har utformats för maximal säkerhet. Det yttre skalet skyddar din bärbara dator från alla slag och det tresiffriga hänglåset förhindrar att illasinnade personer stjäl den.
Den slitstarka ryggsäcken för bärbar dator är ett nödvändigt tillbehör för yrkesverksamma som måste bära med sig sin bärbara dator.

Praktisk och funktionell

Men’s Laptop Backpack är ett hållbart, praktiskt och funktionellt tillbehör som ger optimalt skydd för din bärbara dator. Den här ryggsäcken är tillverkad av robust polyester och är mycket hållbar och väderbeständig. Den har en framficka med dragkedja för dina småsaker och en bakficka för din bärbara dator. De vadderade axelremmarna är justerbara för komfort och det övre handtaget gör den lätt att bära.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20-35 liter

Vikt

1.3 kg

Kompatibilitet

Dator 15,6 tums, ipad 15,6 tums

Material

Polyester