Ryggsäck i konstläder herr med flera fack

948,00 kr

Den här ryggsäcken i konstläder med flera fickor har många fickor så att du kan ha med dig allt du behöver för dagen eller till och med några dagar. Dator, surfplatta, kläder, skor… Allt kommer att hitta en plats i den här väskan.

Ryggsäcken med flera fickor i konstläder är en mycket praktisk och snygg ryggsäck som kommer att följa med dig överallt. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt konstläder och är byggd för att hålla länge. Den har gott om inre och yttre fickor så att du enkelt kan förvara alla dina tillhörigheter.

Den robusta dragkedjan garanterar maximal säkerhet. Det rymliga huvudfacket erbjuder tillräckligt med plats för böcker, bärbara datorer, dokument och mycket mer.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 51 x 36 x 18 cm

Den trendiga ryggsäcken

Den här ryggsäcken har en modern design och kan följa med dig överallt. Ett stort innerfack och fem ytterfickor, varav du till och med kan lägga dina skor i en av dem.

Ryggsäck i konstläder herr med flera fack är den perfekta följeslagaren till vardags. Den är tillverkad av högkvalitativt konstläder, vilket gör den hållbar och väderbeständig.

Ett måste för modeälskare

Ryggsäck i konstläder med flera fickor för herr är ett måste för den modemedvetne. Den har en chic och snygg look, med en högkvalitativ konstläderfinish som gör den hållbar och väderbeständig.

Dess ergonomiska design ger optimal komfort och ett enkelt grepp.

Ryggsäcken har ett stort huvudfack samt flera sidofickor för att förvara dina personliga tillhörigheter.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20-35 liter

Material

Polyuretan