Backpacker ryggsäck för sport och vandring

778,80 kr

Gillar du sport och vandring? Det här är den perfekta ryggsäcken för dig! En ryggsäck med sportig design, vattentät och med ett rymligt fack för att ta med dig allt du behöver på dina äventyr. Det finns flera färger att välja mellan för den här sportryggsäcken.

Ryggsäcken är också utrustad med ett ventilationssystem som låter luften cirkulera runt ryggen för att hålla kroppstemperaturen stabil. Den justerbara midjebanden och sidobanden möjliggör en anpassad passform och ger ytterligare stabilitet. Med sin moderna design och robusta konstruktion är den här ryggsäcken perfekt för långa vandringar eller utflykter utomhus.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 48x30x26cm

En sportryggsäck med stor kapacitet

Dator, surfplatta, smartphone, kläder, dryck… du kan lägga allt i den här stora sportryggsäcken. Du kan till och med lägga en basketboll eller fotboll i den. Den här ryggsäcken kommer att förenkla ditt liv som idrottsman eller idrottskvinna.
Backpacker ryggsäck för sport och vandring är den perfekta följeslagaren för dina äventyr utomhus. Den är tillverkad av slitstarkt, väderbeständigt material och har gott om fickor och fack för att förvara all din utrustning.

Utformad för maximal komfort

Den här sport- och vandringsryggsäcken är den perfekta följeslagaren för dina äventyr.

Den är utformad för maximal komfort och bekvämlighet och har en andningsbar, vadderad rygg för bättre ventilation och bärkomfort. Den justerbara bröstremmen och midjebältet gör att du kan dra den nära kroppen för ökad stabilitet och säkerhet.

Den här ryggsäcken är tillverkad av tålig, hållbar polyester och är utformad för att klara av de tuffaste väderförhållandena och de hårdaste förhållandena. Dess kompakta och lätta design gör den perfekt för vandring, camping, trekking och mycket mer.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester

Kapacitet

30 – 40 liter