30L vattentät sportryggsäck

1618,80 kr

Gillar du vattenaktiviteter? Den här sportryggsäcken på 30 liter kommer att följa med dig på alla dina äventyr. Den är lätt, praktisk och bekväm, men framför allt vattentät. Även om den här ryggsäcken är helt nedsänkt i vatten blir föremålen du har med dig inuti inte blöta. Och med sin stora kapacitet gör den här vandringsryggsäcken det möjligt för dig att ta med dig det nödvändigaste.

Axelremmarna är vadderade och ger optimal komfort när du bär ryggsäcken. Dessutom har den ett ventilationssystem för att hålla ryggen sval och torr. Den här ryggsäcken är perfekt för sport, resor och utomhusaktiviteter.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 58 x 20.5x 20.5 cm

Ryggsäcken för flodresor

Utrusta dig med den här multifunktionella ryggsäcken för nästa flodresa. Den är lätt och lätt att bära och lovar ett bekvämt och praktiskt användande. Förutom det rymliga innerfacket har den här ryggsäcken ett nät på utsidan för att bära andra tillbehör.
Den vattentäta sportryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla dina resor. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket robust och hållbar. Den är utrustad med en justerbar rem som ger utmärkt stöd och rörelsefrihet.

Perfekt för dina utomhusaktiviteter

Den vattentäta sportryggsäcken på 30 liter är den perfekta följeslagaren för dina utomhusaktiviteter. Den här ryggsäcken är utformad med robusta och hållbara material och erbjuder riklig förvaringskapacitet för alla dina nödvändigheter.

Den vattentäta konstruktionen gör att du kan hålla dina tillhörigheter torra, även i vått eller regnigt väder. Ryggsäcken är utrustad med ett bakre ventilationssystem för att hålla dig sval och bekväm under dina aktiviteter.

Den har flera interna och externa fickor för bekväm och organiserad förvaring. Bröstremmen och midjebältet ger extra stöd och stabilitet.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Vikt

0.7kg

Material

Polyvinylklorid

Kapacitet

20-35 liter