Casual nylon ryggsäck dam

948,00 kr

Det är svårt att inte älska den här söta ryggsäcken när du klär dig coolt! Bär den här väskan för att komplettera din outfit.Den kommer att vara perfekt för att lägga till en avslappnad touch till din look. Men inte bara det! Den här casual nylon ryggsäck dam är också praktisk för skola och arbete. Med sitt rymliga innerfack kan du bära allt du behöver i ditt dagliga liv. Böcker, anteckningsböcker, dator … allt får plats i den här vattentäta ryggsäcken.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 31 x 25 x 14 cm

En bekväm ryggsäck

Den här casual nylon ryggsäck dam väger 0,47 kg. Den är tillräckligt lätt för att du ska kunna bära den bekvämt varje dag. Den har också breda, justerbara axelremmar för en säker passform. Ryggsäcken har också sidoband för att skydda innehållet.
Casual nylon ryggsäck dam är ett praktiskt och mångsidigt tillbehör för dig som gillar att hålla det avslappnat. Den är tillverkad av ett lätt och slitstarkt nylontyg, vilket gör den mycket väderbeständig och lätt att rengöra.

Den perfekta följeslagaren för vardagliga äventyr

Casual nylon ryggsäck dam är den perfekta följeslagaren för vardagliga äventyr. Den robusta och hållbara nylonkonstruktionen ger optimalt skydd för dina tillhörigheter.

Ryggsäcken har ett rymligt huvudfack och en framficka med dragkedja för enkel och praktisk förvaring.

De vadderade och justerbara axelremmarna garanterar optimal komfort, medan det övre bärhandtaget och sidofickorna i nät ger ytterligare bäralternativ.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Nylon, Polyester

Kapacitet

> 20 L